Fit Apetit - dobré jídlo za dobrou cenu

Potravinové alergeny

Označená jídla obsahují alergen značeno A + číslo dle druhu

Seznam alergenů publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU

  1. Obiloviny obsahující lepek
    pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamus nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši 
    a výrobky z nich
  3. Vejce
    a výrobky z nich
  4. Ryby
    a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy)
    a výrobky z nich
  6. Šojové boby (sója)
    a výrobky z nich
  7. Mléko
    a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody
    mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
  9. Celer
    a výrobky z něj
  10. Hořčice
    a výrobky z něj
  11. Sezamová semena (sezam)
    a výrobky z něj
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
    v koncetraích vyšších 10mg, ml/kg, L, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina)
    a výrobky z něj
  14. Měkkýši
    a výrobky z nich


Bistro Fit Apetit 2020

Hlavní stránka | Týdenní nabídka | Stálá nabídka | Alergeny | Kontakt |

Naše druhá restaurace:

Bistro Na Kavčích Horách